Wij bieden u de juiste sparringspartner

Maatwerk | Incompany | Individueel | Teams

Personal
Coaching

Personal coaching biedt u de kans tot persoonlijke groei en zelfkennis.

Op individueel niveau gaat het om de herkenning van de eigen (latente) talenten, passie, eigenaardigheden en vaardigheden. Bewustwording ervan leidt tot hun ontwikkeling en manifestatie. Door een individueel traject te volgen vergroot u uw persoonlijke succes en krijgt u inzicht over uw talenten.

Executive
Coaching

Een dirigent slaat de toon en er klinkt muziek. Is dat zo?

Een goed samenspel tussen de leider en het team is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van een organisatie en de groei van haar medewerkers.

Voor wie?
Bestuurders
Leidinggevenden
Managers

Loopbaan
Coaching

Ontdek meer uzelf en uw talenten. Door een loopbaantraject krijgt u weer nieuwe inzichten over uw kwaliteiten, competenties en talenten.

Vermoedelijk bent u goed in uw werk en toch wilt u het beste uit uzelf halen. Of u bent enigszins ontevreden en wilt u onderzoeken waar uw talenten liggen.

Welke vraag u ook heeft, wij ontwerpen voor u een maatwerk traject.

Team
Coaching

Zelforganisatie, Regie en Persoonlijk Leiderschap
Teamcoaching helpt uw team en de direct leidinggevende beter af te stemmen op elkaar. De teamleden krijgen inzicht in hun rol binnen de organisatie.

Tegelijkertijd zullen teams en hun leiding de eigen engagement herontdekken en opnieuw leren dit organisatiebreed uit te dragen.