Unieke workshops

jarenlange werk-en sportervaring samengebracht in leuke en leerzame workshops

Mythologie & Leiderschap

Tijdens de lezing “Leiderschap vanuit mythologisch perspectief” zal u handvatten en uitleg gegeven worden over hoe u dit soort interne problemen of situaties kunt oplossen door het probleem mythologisch te benaderen. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met een 'prima donna' of een 'heks' in uw team of organisatie?

Lanterfanten

We leven in een tijd van veel doen, drukke agenda’s, vele sociale contacten – al dan niet via social media – een gezin, familieleden en vrienden. De activiteiten die bedoeld zijn ter ontspanning, zorgen er voor dat we niet meer tot rust kunnen komen. Ra ra hoe kan dat? Weten we nog hoe we moeten uitrusten?

Waarnemen in niveaus

Ik zie ik zie wat jij niet ziet. En dat is.....

Wat is uw visie? Ziet u het goed? Deze meerdaagse training is bedoeld om u te leren onderscheid te maken tussen de verschillende niveaus van de waarnemen en werkelijkheid. Kijken is anders dan zien

Focus en Loslaten

Ontdek hoe uw focus invloed heeft op uw resultaat. Handboogschieten is uitermate geschikt om te ontdekken in welke mate u afgestemd bent op uw doel. Vaak hebben we een doel voor ogen. We weten precies wat we willen bereiken in ons werk of privé en toch lukt het niet om uw doel te bereiken. Hoe zit dat nu precies?